Kontakt mig, hvis du har lyst til en uforpligtende snak om internationale vækstmuligheder.

Har du ønske om øget vækst på eksportmarkederne, men mangler du tid, ressourcer eller ekspertise ? Tager den daglige drift al fokus, eller ønsker du bevidst at fokusere på det du er bedst til og tilføre kompetencer udefra til at skabe international vækst ? Synes du det er for voldsomt eller usikkert at starte ud med at fastansætte en person til at realisere vækstpotentialet ? Eller har du brug for sparring og rådgivning - evt. på bestyrelsesniveau ?

Ekspansion løser opgaver lige fra en enkelt dags varighed til længerevarende interim forløb.

Ekspansion arbejder stort set uden faste omkostninger, hvilket betyder meget konkurrencedygtige priser. Og fordelen for virksomheden er, at omkostningen altid er 100% fleksibel, variabel og resultatafhængig.

Ring til mig på telefon 20184753. Eller send mig en mail.

Ekspansion tager udgangspunkt i virksomhedens unikke behov og arbejder målrettet mod at skabe lønsom vækst, ved hjælp af nedenstående model.

Analysen skal kortlægge udgangspunktet, forbedre beslutningsgrundlaget og afdække vækstpotentialet. Det kan være alt fra en enkelt samtale til en mere formel kundeanalyse, markedsanalyse eller intern analyse.

Målsætning handler om at sætte mål for det ønskede resultat og skabe planen for, hvad der skal ske.

I implementeringsfasen føres planen ud i livet. Struktur, fokus og de rette værktøjer skal sikre, at det hele ikke bare bliver ved snakken. Der er nemlig stor forskel på at ønske noget, og så rent faktisk gøre det.

Målstyringen sørger for, at kursen holdes undervejs, og de ønskede resultater opnås. Og fastholdes.